Beweeg mee op de golven

donderdag 1 april 2021

Medio 2019 besloot ik om te stoppen als directeur/eigenaar van CAGGB. Op de golven meebewegen betekent voor mij meebewegen met de energie en mijn innerlijke leiding. Dit brengt mij naar de plek waar ik het meest kan betekenen.

Na een paar maanden bezinning ervoer ik in het voorjaar van 2020 een nieuwe stroom. Ik besloot me toe te leggen op het begeleiden van natuurlijke processen bij mensen en mijn omgeving. Lichamelijke en geestelijke gezondheid bevorderen vanuit de basis, verduurzaming en kansen voor de voedselketen kregen anders dan eerder mijn aandacht. Vanuit de overtuiging dat meer voorspoed voor de natuur, meer voorspoed voor de mens betekent werd De Meirin geboren.

De Meirin noem ik een beweging, we gaan op pad. Met onszelf, elkaar en onze omgeving. Ik loop met je mee, met alle ervaring en kennis die ik heb. Jij kunt met mij meelopen en de lessen die ik leerde deel ik met jou.

 

 

Autonomie of nie?

dinsdag 8 juni 2021

In de menselijke ontwikkeling is het net als in de natuur; een goede ontwikkeling hangt samen met hele kleine dingen. Wij weten nu dat aan verschillende psychische klachten een autonomieprobleem...

Lees verder

Rug aan rug

maandag 31 mei 2021

Vertrouwen speelt een belangrijke, misschien zelfs dé belangrijkste rol in elke relatie. Als spanningen in een partnerrelatie hoog oplopen en lepeltje-lepeltje liggen verworden is tot rug aan rug staan, kan...

Lees verder

De Mieden bij nacht

woensdag 5 mei 2021

De Surhuizumer mieden is het gebied waar ik woon, werk en 'omrin' (rondloop) met mijn wetterhoun. Veel foto's op deze website zoals  bovenstaande 'De Mieden bij nacht' en onderstaande foto's...

Lees verder