Meer over Meirinne

Als jouw meirinner/coach loop ik soms letterlijk met jou/jullie mee als we kiezen voor een wandeling door de Mieden, een mooi natuurgebied nabij Surhuizum. Het doel van de begeleiding/coaching is om in beweging te komen, ook als we elkaar zittend ontmoeten in mijn praktijkruimte.

Wereldbeeld

We zien de wereld niet zoals ze is, we zien de wereld zoals we zijn: Sommige mensen zien de donkere wolken, anderen de zon die daarachter schijnt.

Gedachten, gevoelens en zienswijzen kunnen je belemmeren doordat je ze negatief projecteert op de wereld om je heen. Je kunt hierdoor geestelijk en lichamelijk uit balans raken. Dit heeft een sterk negatieve invloed op belangrijke relaties in jouw leven. Ik kan je helpen ziekmakende waarnemingen niet langer ‘voor waar aan te nemen’ om hierdoor de communicatie in je relatie(s) te verbeteren.

Een centraal thema tijdens onze ontmoetingen is het bepalen van je positie in relaties of je nu alleen komt of samen met je naaste(n) én als je dit wilt kunnen we gebruik maken van haptonomische ervaringsvormen en massage.

Wanneer meirinne?

  • Als je meer balans wilt in je leven en minder (lichamelijke) spanning wilt ervaren
  • Als je je competenties (kennis, vaardigheden en talenten) wilt ontwikkelen
  • Als je inzicht wilt krijgen in jouw kernwaarden, doelen en wensen
  • Als je jouw motivatie en zelfdiscipline wilt verbeteren
  • Als je meer zelfbewust wilt worden
  • Als je minder gevoelig voor (de mening van) anderen wilt zijn
  • Als je een beter vermogen om nieuwe situaties te hanteren wilt ontwikkelen
  • Als je de communicatie in je relatie(s) wilt verbeteren
Kortom: Als je meer autonoom wilt worden

Investeren in jezelf

Meelopen is maatwerk en zo ook de tarieven.

We kunnen  eenmalig afspreken om te kijken wat ik voor jou/jullie kan betekenen (vrijblijvend gesprek) of een afspraak maken voor een langer durend coachings- of haptonomietraject. Hiervoor maak ik dan een offerte.  Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een massage; een (haptonomische- of sport)massage kan vanaf 20 minuten en kost € 25,-.

Ook kun je mij als zzp’er inhuren voor je bedrijf. In een vrijblijvende ontmoeting bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Je investeert letterlijk en figuurlijk in jezelf zodat je stevig geworteld verder kunt groeien.

 

Contact over maatwerktarieven