Meer over Ria & Nienke

Meer over Ria 

Door de jaren heen ben ik zeker geraakt van de zeer sterke samenhang tussen lichaam en geest en hecht ik veel waarde aan het (aan)raken van mensen. Ik houd van mensen, dieren en de natuur.

Vanaf de jaren ’90 werkte ik als fysiotherapeut/haptotherapeut in een eerstelijns praktijk en tussen 2003 en 2020 hadden mijn levenspartner en ik een tweedelijnspraktijk voor psychiatrie, psychotherapie, psychologie. In deze jaren is onze praktijk uitgegroeid tot het Centrum voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg te Buitenpost (CAGGB).

 

Meer over Nienke

Van nature ben ik zorgzaam, opgewekt en optimistisch. Ik ben een echt ‘mensenmens’, ik heb een warme belangstelling voor andere mensen en luister met oprechte aandacht naar hun verhalen.

Als pas afgestudeerde verpleegkundige ben ik gaan werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Op de medische afdeling van de instelling waar ik werkte ben ik opgeleid tot verpleegkundig specialist. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met de palliatieve zorg. Ik ontdekte hoe bijzonder en betekenisvol de zorg voor/om ouderen in de laatste levensfase en de zorg rondom het levenseinde is.

In mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan binnen de psychiatrie voor kinderen jeugdigen en volwassenen en in de (palliatieve) thuiszorg.

Ik ben BIG-geregistreerd en ingeschreven als verpleegkundig specialist GGZ in het Verpleegkundig Specialisten Register.

 

Meer over De Koaipleats

Onze missie is om in 2024-2025 een veilige en liefdevolle thuisomgeving te creëren voor senioren, waar rust, ruimte en natuur samenkomen in een kleinschalige (acht appartementen) woon-zorglocatie in de Surhuzumer Mieden.

Wij streven ernaar om hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden die afgestemd is op de individuele behoeften en wensen van elke bewoner. Door de kleinschaligheid kunnen wij een persoonlijke benadering garanderen, waarbij de bewoners zich gewaardeerd voelen; we streven naar het behoud van eigenwaarde en autonomie van onze bewoners.

Door de landelijke ligging van De Koaipleats willen wij een gevoel van verbondenheid met de natuur stimuleren en een rustige en vredige omgeving bieden waar onze bewoners kunnen genieten van de schoonheid van het platteland.

 

 

 

 

 

 

Kennismaken, meer weten?